Słodkości

Konsekwentnie stawiamy  na jakość. Stosujemy prawdziwe masło, jajka i świeże owoce. Wszystko tworzymy od podstaw. 

  • Babeczka królewska

    Babeczka królewska

  • Babeczki jagodowe

    Babeczki jagodowe

  • Tarta truflowa

    Tarta truflowa

  • Beza mojito

    Beza mojito

  • Tort z czereśniami

    Tort z czereśniami

  • Jagodzianki

    Jagodzianki

  • Tarta czekoladowa z malinami

    Tarta czekoladowa z malinami

  • Faworki

    Faworki

  • Tarta cytrynowa

    Tarta cytrynowa

  • Babeczki jagodowe z kozim serem

    Babeczki jagodowe z kozim serem

Lody

Nasze lody są w stu procentach naturalne. Wyrazisty smak zawdzięczają wypróbowanym  recepturom. Sięgamy również do najlepszych włoskich tradycji. Można spróbować między innymi pistacji sycylijskiej, słonego karmelu, masła palonego czy lodów rabarbarowych. 

  • Malina, pistacja i czekolada

    Malina, pistacja i czekolada

Pracownia

W naszej pracowni powstają słynne bezy, jagodzianki, torty weselne, ciasta, ciasteczka, musy, drożdżówki, torciki, wypieki świąteczne oraz lody. Nad wszystkim czuwają nasi mistrzowie cukiernictwa – Bogusław Buczek i Konrad Wesołowski.

  • Mistrz cukiernictwa Bogusław Buczek

    Mistrz cukiernictwa Bogusław Buczek

  • Mus de cassis

    Mus de cassis

  • Dekoracja tortów

    Dekoracja tortów

  • Produkcja lodów malinowych

    Produkcja lodów malinowych

  • Produkcja lodów rabarbarowych

    Produkcja lodów rabarbarowych

  • Torty czereśniowe

    Torty czereśniowe

  • Konrad Wesołowski

    Konrad Wesołowski

Torty

Bezy

Ciasta

  • Piękno

    Piękno

  • Kwiatowy

    Kwiatowy

  • Wiosenny

    Wiosenny

  • Naked

    Naked

  • Rustykalny

    Rustykalny

  • Egzotyczny

    Egzotyczny

  • Geo

    Geo

  • Złoty

    Złoty

  • Prestige

    Prestige

  • Owocowa miłość

    Owocowa miłość

  • Marakuja

    Marakuja

  • Fiołkowa

    Fiołkowa

  • Mojito

    Mojito

  • Sernik z dyni

    Sernik z dyni

  • Fiołkowa Panna Cotta

    Fiołkowa Panna Cotta

  • Babeczki owocowe

    Babeczki owocowe

  • Tort  malinowy

    Tort malinowy

  • Ciasteczko mango

    Ciasteczko mango

  • Brownie buraczane

    Brownie buraczane

Beza w roli głównej

 

Cukiernia Wilanów
ul. Klimczaka 17/lok.202
02-797 Warszawa
tel. 608 037 564
wilanow@smakiwarszawy.pl
Bistro Sepia Sp. Z o.o.
ul. Poznańska 23/29
00 – 685 Warszawa
NIP: 701 04 50 961
 Santander Bank  68 1090 1014 0000 0001 4295 7600
pełne logo
Cukiernia  Centrum
ul. Poznańska 23/29
00 – 685 Warszawa
tel. 602 423 902
poznanska@smakiwarszawy.pl
Cukiernia Żoliborz
ul. Felińskiego 52
01 – 563 Warszawa  
tel. 608 046 406   
zoliborz@smakiwarszawy.pl